vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cinematografele, teatrele, restaurantele și cafenelele din Târgu Jiu își pot relua activitatea în interior

Cinematografele, teatrele, restaurantele și cafenelele din Târgu Jiu își pot relua activitatea în interior. Totuși aceste lucruri sunt posibile fără a depăși 30% din capacitate. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis revenirea orașului la scenariul galben ca urmare a scăderii sub 3 la mie a incidenței cazurilor de infectare.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spunea că rata de infectare este într-o ușoară scădere, dar consideră că lucrurile ar sta mult mai bine dacă autoitățile locale au ar fi lăsate să ia propriile decizii legate de restricții.

„Din acest punct de vedere, municipiul Târgu Jiu este într-o ușoară scădere (2,71 la mie este incidența în acest moment) și stăm mult mai bine decât alte localități importante din țară unde se discută despre carantină. Pe toată perioada pandemiei la Târgu Jiu situația a rămas sub control și consider că noi am putea gestiona mult mai bine problema dacă ne-ar fi dată posibilitatea să decidem măsurile pe care le considerăm necesare în lupta împotriva acestui virus”, a spus Marcel Romanescu, miercuri seara.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica