Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Raluca Turcan, filmată fără mască de protecție la o acțiune de împădurire

Publicat

pe

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a fost surprinsă fără mască în timpul unei acțiuni de împădurire care a avut loc în zona Sibiului. 

Pozele, în care Raluca Turcan apare și cu mască, și fără mască, alături de alți oameni prezenți la acțiune, au fost postate chiar pe pagina ei de Facebook.

Unul dintre participanții la acțiune a ajuns la spital cu COVID, după câteva zile.

Raluca Turcan a declarat pentru G4Media că participanții la acțiune au trebuit să facă teste antigen înainte și că distanțarea a fost „în general respectată”.

”Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locația din aer liber au fost disponibile măști si dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se afla la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile pe care le invocați nu sunt reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Distanțarea a fost în general respectată iar măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a explicat Raluca Turcan, potrivit G4Media.ro.

Foto: facebook/ Raluca Turcan

Continue Reading