joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 31 martie 2021. Fecioarele sunt puse la grea încercare

Berbec

Pentru Berbeci, dacă vor să dezvolte relații sănătoase sau un parteneriat de durată, nu ar strica să se uite și în trecutul acelor oameni pentru a înțelege mai bine de unde vin. Să ia lucrurile așa cum sunt.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru Tauri, experiențele anterioare i-au adus acum într-un punct în care sunt mai înțelepți și mai pregătiți să ia decizii care îi implică personal. Poate că e momentul să încerce să facă ceva ce și-au dorit de mult și tot au amânat.

Gemeni

Pentru Gemeni, dacă azi sunt destul de ambițioși să meargă spre un obiectiv clar, s-ar putea să reușească să aibă acces în mai multe direcții. Să își păstreze energia pozitivă și zâmbetul pe buze.

Rac

Pentru Raci, azi pot să simtă nevoia unui parteneriat sau chiar să facă ceva nou și ieșit din comun. E un bun timp pentru o călătorie alături de o persoană dragă sau de cineva de care nu sunt neaparat atașați sentimental.

Leu

Pentru Lei, ei parcă își doresc să fie încă de pe acum weekend. Să ia lucrurile mai ușor și să încerce să se axeze pe ce este important. Ego-ul lor va străluci dacă se ocupă în primul rând de ei.

Fecioară

Pentru Fecioare, să nu își piardă răbdarea foarte rapid cu ceilalți, deși au trecut și ei prin multe în ultima perioadă și chiar au nevoie de o vacanță și de un timp de relaxare. Să le dea o șansă celor din jur să își exprime opinia și să se facă înțeleși.

Balanță

Pentru Balanțe, ieșirile cu un prieten sau o întâlnire interesantă poate să le schimbe ziua și să îi motiveze pentru a se mobiliza. Poate nu le-ar strica să facă ceva ce îi scoate din monotomie și le aduce o altă energie.

Scorpion

Ai sentimente puternice pentru o persoană din grupul de prieteni, dar nu știi cum să-i spui. Nu trebuie să te grăbești, poți să-i dai câteva semnale înainte.

Săgetător

Buna dispoziție este elementul esențial. Zâmbești cu gura până la urechi și reușești să-i faci și pe ceilalți să râdă. Ești persoana de care au nevoie.

Capricorn

Spune-ți părerea la locul de muncă, dar fără a-i deranja pe ceilalți. Nu este momentul pentru polemici, ar trebui să ai liniște în suflet și să fii în pace cu toți.

Vărsător

Ai descoperit o activitate unde te regăsești, însă nu ai timp suficient pentru a face tot ce-ți trece prin cap. Nu trebuie să fie un motiv de supărare, ia-le pe rând.

Pești

Astrele prevăd o sumedenie de oportunități, trebuie doar să știi care sunt potrivite pentru tine. Nu te grăbi și cere sfatul oamenilor dragi.

Politica