Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Structura anului școlar nu va fi modificată. Examenele naționale se desfășoară după calendarul deja stabilit

Publicat

pe

Examenele naționale se desfășoară după calendarul deja stabilit, iar pentru clasele terminale structura anului școlar nu va fi modificată. Celelalte clase au vacanță de primăvară în perioada 4 aprilie – 2 mai, iar anul școlar se încheie în 25 iunie, a anunțat ministrul Educației.

Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite conform calendarului deja cunoscut, respectiv 22-25 iulie pentru probele scrise ale de la Evaluarea națională și 28 iunie – 1 iulie pentru probele scrise de la Bacalaureat, potrivit edupedu.ro

Probele de competențe de la Bacalaureat vor fi echivalate.

Cu excepția claselor terminale pentru care structura anului școlar nu va suferi nicio modificare, vacanța de primăvară începe în 2 aprilie și se termină pe 4 mai.

Clasele terminale rămân pe programul stabilit, adică vacanță pentru sărbătorile pascale Catolice între data de 2 aprilie și 11 aprilie, vacanță pentru sărbătorile pascale ortodoxe între 30 aprilie și 9 mai. Clasele terminale termină vacanța pe 9 mai spre deosebire de toate celelalte clase care vor termina vacanța pe 4 mai.

Clasele terminale încheie anul școlar în 18 iunie, iar toate celelalte clase în 25 iunie.

Se renunță la săptămâna „Școala altfel”.

Continue Reading