vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministrul Ciucă a divulgat parole pe facebook

Update/Parolele erau ale personalului call-centrului Ministerului din Sibiu, iar acestea ar fi fost deja schimbate.

Ministrul Apărării, olteanul Nicolae Ciucă, a făcut o greșeală impardonabilă, marți seara.

A publicat pe facebook fotografii în care apăreau mai multe parole scrise pe o tablă a Academiei Forțelor Terestre din Sibiu, unde a făcut o vizită cu mai mulți parlamentari. Fotografiile cu pricina au fost șterse după câteva ore, însă au fost deja preluate în mediul online. Între cei care nu le-au ratat se află Ana Poenariu de la Rise Project. „Ziua în care ministrul Apărării ne-a făcut hackeri pe toți”, a reacționat Ana Poenariu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Împreună cu colegii mei parlamentari din comisiile de apărare am vizitat astăzi, la Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România.

Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României.

Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă.

Președinții celor două comisii, senatorul Nicoleta Pauliuc și deputatul Constantin Șovăială, cât şi parlamentarii prezenţi în delegație și-au exprimat disponibilitatea de a lua parte, în viitor, la mai multe astfel de activități, care au rolul de a aprofunda relațiile dintre Comisiile de apărare și Ministerul Apărării Naționale și de a dezvolta o colaborare fructuoasă în domeniul securității și apărării.

Precizez că desfășurarea activității a fost adaptată actualului context pandemic, fiind respectate toate măsurile de distanțare și protecție sanitară.”-este mesajul ministrului, mesaj legat de vizita făcută la Sibiu

Politica