vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. „Ca la 20 de ani , fără griji și fără bani!”. Subprefectul USR-PLUS cu trecut pătat, V. C. Chiriac, pare să fi trăit în ultimul an din mila lui Dumnezeu!

S-a ivit și politicianul de tip „Robinson Crusoe” care pare să fi trăit în mod miraculos timp de un an, fără nici un ban! Nu o spunem noi așa de florile mărului, ci o dovedesc actele oficiale, mai precis declarația lui de avere! Proaspătul subprefect de Mehedinți, Valentin Claudiu Chiriac, de la USR-PLUS, fost condamnat penal la un an de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere, în prezent reabilitat și cu cazierul curat, surprinde din nou opinia publică. Omul pare să fi trăit în ultimul an de zile din mila lui Dumnezeu, pare să fi trăit un an fără nici un ban. S-o fi hrănit cu ciuperci de pe câmp, cu vânat din pădure, cu fructe din copaci precum Robinson Crusoe!? Și asta pentru că potrivit declarației de avere publicată în partea a doua a zilei de 16 martie 2021, înaltul demnitar public a trăit timp de un an de zile fără nici un ban. Concret, V.C. Chiriac nu a avut nici șomaj, darămite un loc de muncă plătit, un job, undeva, la stat sau în  privat, oriunde. Cu ce s-o fi întreținut acest om timp de un an de zile, de unde a avut bani de mâncare, îmbrăcăminte, încălțăminte, utilități și alte nevoi personale, numai Dumnezeu știe. Acest politician nou care n-a lucrat niciunde în ultimul an, potrivit declarației sale de avere, a primit totuși niște bani de pe urma politicii. Este vorba de o „indemnizație pentru alegeri” în cuantum de 18.000 de lei încasată de la Prefectura Mehedinți. Dacă n-ar fi primit această brumă de bani la alegeri, oare ce ar fi făcut fără un chior în buzunare acest om? Ar fi furat, ar fi dat în cap la om, ar fi cerșit?
Din păcate, odată ajuns la butoane, USR-PLUS dă cu bâta în baltă și jignește inteligența mehedințenilor. Și asta o să-i coste scump din punct de vedere electoral. Un post politic nemeritat și mare, de subprefect, a obținut prin negocieri USR-PLUS în județul Mehedinți, și în loc să vină cu o somitate, cu un om de geniu integru care să rupă gura târgului, ne pricopsește cu acest politician cu trecut pătat, V. C. Chiriac, dovedind nu numai amatorism, superficialitate și lipsă de cadre, ci și dispreț și lipsă de respect față de mehedințeni.

V. C. Chiriac, declarație de avere, fără pic de venituri salariale

Declarația de avere a subprefectului Valentin Claudiu Chiriac postată public pe site-ul Prefecturii Mehedinți în data de 16 martie 2021 este mică-mititică  și poate fi descrisă în câteva rânduri. Omul n-a obținut nici un venit salarial în ultimul an fiscal cu excepția sumei de 18.000 de lei primită de la Prefectura Mehedinți ca fiind drept „indemnizație alegeri”. Cu alte cuvinte Claudiu Chiriac n-a avut nici un venit salarial anual, nu a lucrat niciunde în ultimul an, nu a avut un loc de muncă, nici măcar șomaj. Omul n-are datorii, n-are bani în bănci, n-are mașini, n-are bijuterii, n-are tablouri de valoare.  În schimb are 30.0000 mp de teren agricol, adică 3 hectare, moștenire din anul 2017, în satul Gemeni, în cotă parte ½ cu Marian Bătăiosu. Tot în satul Gemeni are o casă de 100 mp, moștenire tot din anul 2017, cotă parte ½ tot cu Marian Bătăiosu. Iar în Drobeta Turnu Severin, Valentin Claudiu Chiriac are un apartament de 40 mp, moștenire tot din anul 2017, în coproprietate  de ½ cu Paul Chiriac. Atât și nimic mai mult.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica