vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: A murit Constantin Negulescu, socrul lui Virgil Popescu

Constantin Negulescu, fost primar al municipiului Orșova, județul Mehedinți, a încetat din viață după o lungă și grea suferință, ca urmare a unor probleme de sănătate cu care se confrunta. Constantin Negulescu a activat în ultimii ani în PNL Mehedinți și a fost președintele Organizației de Pensionari PNL Orșova. De-a lungul carierei sale politice, Negulescu a fost primarul municipiului Orșova, timp de două mandate, unul înainte de Revoluție, altul după Revoluție, iar câțiva ani mai târziu a ocupat și funcția de viceprimar al Orșovei. De asemenea, Negulescu a fost o perioadă și consilier local.
A activat în politica mehedințeană, ca lider al Partidului Umanist din România, devenit ulterior Partidul Conservator. Pentru cei ce nu știu, Constantin Negulescu este socrul președintelui PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu ce ocupă funcția de ministru al Energiei în guvernul României.
Constantin Negulescu s-a făcut remarcat nu numai în politică, ci și ca manager al mai multor societăți de marcă ale industriei textile din Mehedinți, cum ar fi „Euroconf” Vânju Mare și „Cazanele” Orșova. Negulescu lasă în urma lui doi copii, un băiat și o fată. Fiica, Laura, femeie de afaceri de succes, căsătorită cu Virgil Popescu iar fiul, Florinel Constantin, și el om realizat și la casa lui. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Politica