joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu Jr. nu-și face griji în privința relației tată-fiu dintre angajații FCU și CSU

Eugen Trică este noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Tehnicianul a primit responsabilitatea de a mai promova, încă o dată, după ce i-a dus pe alb-albaștri în Liga 2, la finalul sezonului precedent. Mutarea făcută de Adrian Mititelu Jr. a surprins, mai ales în urma declarațiilor pe care Trică le-a făcut după ce fiul său a ales să joace pentru CSU Craiova.
„Îmi doresc și ca Universitatea Craiova să câştige titlul şi ca Atanas să debuteze în Liga 1 şi chiar cu gol marcat. Sper să se întâmple cât mai repede acest lucru. Lupta la titlu este aprinsă, dar în fiecare an se bat aceleaşi echipe, Universitatea Craiova, FCSB şi CFR Cluj, fiindcă la aceste echipe sunt cele mai bune condiţii, au stabilitate financiară, au tot”, a spus noul antrenor de la FCU Craiova la începutul lunii februarie.
Situația putea fi alta dacă Atanas își asculta tatăl și mergea să joace la FCU. Tânărul urmaș al lui Ilie Balaci nu consideră că proiectul lui Adrian Mititelu i se potrivește și consideră că Universitatea Craiova joacă în Liga 1: „Daa! El e cu Craiova! Am încercat să îl iau la echipă la Mititelu și nici nu a vrut să audă! La un moment dat se pusese problema acum vreun an și jumătate când antrenam eu pe FCU. Am vorbit și cu patronul și a fost de acord imediat! Numai că nu a vrut el! El zice că e cu Universitatea Craiova”, a spus Trică, potrivit fanatik.ro.
Adrian Mititelu Jr. spune că nu este deranjat de faptul că fiul antrenorului de la FCU Craiova joacă pentru rivala din oraș și că gândurile sale sunt îndreptate doar către promovarea în prima divizie.
„Nu este nicio problemă că fiul lui este la cealaltă echipă, iar Eugen Trică este la noi. Fiecare are drumul lui în viață. Dorința mea este să promovăm, nu mă gândesc la meciurile cu CSU Craiova. Sper să spargem gheața cu Farul. Când am pornit de la Liga 4, toți ne-au luat în râs că vrem să promovăm în Liga 1. Este o dorință foarte mare, nici nu pot să mă gândesc la ziua în care vom promova. O să fiu foarte bucuros”, spus Adrian Mititelu Jr., la Pro X.

Politica