marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spitalul Titanic din munţii Gorjului, transformat într-o unitate medicală modernă

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ din comuna Runcu, judeţul Gorj, a devenit o unitate medicală modernă. Spitalul a fost construit în urmă cu 85 de ani, iar îmbunătățirile au fost posibile în urma investiţiilor derulate în ultimii ani.

Potrivit conducerii unităţii medicale, începând cu anul 2015, au fost alocate fonduri de aproximativ şase milioane lei noi pentru reparaţii curente reabilitare, reparaţii capitale acoperiș, achiziţii echipamente medicale, mobilier spitalicesc, ascensor persoane, ascensor alimente, etc.

„Fotografiile care au fost postate pe Facebook sunt reale şi aşa arată tot spitalul. Mobilierul este nou în totalitate, adică cel specific unei unităţi medicale, dar şi cel de birou, au fost achiziţionate echipamente medicale performante, cum ar fi: un aparat de radiologie ultramodern full digital, ecograf etc. Fondurile provin de la bugetul local al Consiliului Judeţean Gorj, buget de stat şi din bugetul propriu al spitalului“, a precizat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, potrivit adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursă foto: Facebook

Politica