joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Județul Vâlcea a depășit pragul de 12.000 de infectări cu COVID-19

Pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până la mijlocul acestei săptămâni, au fost confirmate 12.012 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Miercuri dimineața, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se aflau internate 172 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 23 asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 134 cu forme medii și 15 internate în secția ATI.
Vâlcenii au înregistrat, automat, creșteri și în rândul focarelor de coronavirus. 

În județ, sunt active 21 focare de SARS-CoV-2, în centre rezidențiale, la agenți economici, unități de învățământ, o unitate sanitară și în cadrul instituțiilor publice. Numărul persoanelor declarate vindecate era de 7.836, miercuri, din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei. Datele sunt în continuă dinamică.

„Având în vedere creșterea numărului de cazuri de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 în ultima perioadă, recomandăm cetățenilor precauție, evitarea spațiilor aglomerate și a deplasărilor inutile, spălarea/dezinfectarea cât mai frecventă a mâinilor și purtarea măștii de protecție”, este mesajul autorităților.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica