marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Panduru se bagă în războiul CSU – FRF: „Cluburile n-ar mai trebui să stea pe gânduri”

Oltenii sunt în vârful listei care cer implementarea tehnologiei VAR! Basarab Panduru le readuce aminte poziția pe care au avut-o cu un an în urmă.

După ce au cerut două lovituri de la 11 metri în meciul pierdut cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, în campionat, conducătorii CSU au făcut turul televiziunilor, cerând între altele introducerea tehnologiei video. Tonul l-a dat patronul Mihai Rotaru, dar cel mai vehement a fost Sorin Cârțu. Președintele CSU Craiova a declarat: „Eu la viața mea am fost dușmanul arbitrilor. Le-am sesizat prostiile pe care le fac. Problema VAR-ului e stringentă. Suntem totuși o țară cu tradiție în fotbal, ne compară acum, din păcate, cu Surinam, cu Bangladesh.
Egiptul are VAR și tu, cu atâtea pretenții și atâtea fițe, ne cramponăm că e vorba de 400.000 de euro, de 300 sau 200… Așa e când conduc oameni care n-au jucat fotbal. Răzvan Burleanu a jucat fotbal? Justin Ștefan a jucat? Unde au jucat ăștia?”
Analist la TelekomSport, Basarab Panduru i-a dat replica, reamintind că oltenii s-au abținut cu un an în urmă, atunci când s-a luat în discuție introducerea sistemului de arbitraj video: „Eu cred că echipele nu vor să se bage VAR-ul în Liga 1. Indiferent ce se declară, că toată lumea vrea VAR, eu cred că nu toate echipele vor introducerea VAR-ului, asta îmi lasă impresia. Da, îi dau dreptate lui Cârțu, e om de fotbal, știe bine ce zice, dar acum un an sau doi ani când a fost întrebată, Craiova s-a abținut în a da un răspuns, dar și în a da bani. Cluburile nici nu ar mai trebui să stea pe gânduri cu banii. Multe echipe au anunțat că sunt dispuse să dea bani. Văd că și Craiova vrea să dea banii acum, înainte nu voiau, dar acum s-au răzgândit”.

Politica