vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cumpănașu, audiat în dosarul Caracal

Magistrații olteni au continuat, miercuri, audierile în dosarul Caracal. Următorul pe lista martorilor a fost Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Acesta speră ca Gheorghe Dincă să primească pedeaspa cuvenită pentru faptele inimaginabile pe care le-a comis.

„Este pentru prima când sunt cu acest nenorocit.  Nu sunt pregătit, vă spun sincer. Dar sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut. Nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez dar din păcate nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a făcut. Eu voi spune tot ce ştiu, aşa cum a făcut şi la parchet. Mai departe, ţine de instanţă. Vin, totuşi, cu speranţă”, a spus Alexandru Cumpănaşu, când a ajuns în fața Tribunalului Olt, potrivit gazetanoua.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bunicul Luizei Melencu, audiat și el în urmă cu două săptămâni, a țipat la Cumpănașu și i-a cerut să meargă ,,la televizor”. Bunicul fetei a fost indignat din cauză că nu a fost lăsat să intre în sală, accesul fiindu-i permis doar lui Cumpănașu.

În ciuda faptului că Dincă a solicitat să fie mutat de la Tribunalul Olt, cererea sa a fost respinsă de instanțele oltene. Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

În cazul lui Dincă, acesta este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal. Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. În ceea ce-l privește pe Risipiţeanu, el a fost trimis în judecată pentru viol.

Politica