vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Absențe de marcă în tabăra olteană pentru meciul cu Chindia!

Ouzounidis are probleme în centrul apărării. Vestea bună este că Elvir Koljic e inclus în lot pentru meciul de la Buzău

Partida Chindia Târgoviște – CSU Craiova, din etapa 25 a campionatului se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Gloria din Buzău. Marinos Ouzounidis a prefațat astfel jocul: „Mă aștept la un meci dificil cu Târgoviște. Trebuie să fim serioși și disciplinați în orice meci și să dăm tot ce e mai bun. Nu știu care va fi situația terenului, pentru că vrem să jucăm rapid. E important să ne adaptăm condițiilor. Am văzut partida din tur. Craiova a avut ceva jucători lipsă. Știu că este o echipă organizată, cu un antrenor foarte bun, care a fost un jucător emblematic al Universității. În astfel de situații, își doresc și mai mult să ne învingă. Trebuie să ne gândim la prima partidă, de sâmbătă”.

Grecul va trebui să se descurce fără trei jucători, dintre care doi sunt piese de bază în angrenajul echipei. Astfel, Ofosu, Bălașa și Acka nu vor putea fi utilizați. În schimb, Koljic va face deplasarea la Buzău, cel mai probabil să se readapteze cât mai rapid la viața echipei, fără a fi utilizat.
„Este foarte bine când un jucător revine. Toți știm ce calitate are Koljic, dar nu putem risca. Prefer să mai așteptăm până să ne asumăm un risc. Mai avem jucători lipsă, pe Acka, Ofosu, dar și pe Bălașa, care este accidentat. Staff-ul medical face eforturi pentru a-i recupera. Mă concentrez mai mult pe jucătorii pe care îi am disponibili, decât pe cei pe care i-aș putea avea. Este important pentru noi să păstrăm nivelul ridicat pentru toți jucătorii. În acest moment, sunt foarte mulțumit de jucătorii disponibili”, a spus Ouzounidis.
Întrebat dacă i s-a mai întâmplat în carieră să dea peste aceeași echipă în două meciuri consecutive, tehnicianul elen a declarat: „Am mai avut o astfel de situație în cariera de antrenor, dublă campionat-cupă, iar rezultatele au fost bune. Este greșit să te gândești la cel de-al doilea meci. Dacă vei câștiga prima partidă, mereu vei avea altă motivație pentru al doilea meci. Trebuie să luăm în calcul faptul că vor fi două partide total diferite. În campionat poți face greșeli, în Cupă nu. Știu că fanii gândesc altfel și că vor să câștigăm toate jocurile, dar nu e posibil, așa e fotbalul. Indiferent cât de mare este clubul, este imposibil să câștigi toate jocurile. Cred că suntem într-un moment bun și trebuie să menținem același ritm”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica