vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bebelușul abandonat în Râmnicu Vâlcea s-a trezit cu două „mame”

Cazul fostei profesoare din Râmnicu Vâlcea care a născut în maşină, iar apoi şi-a abandonat bebeluşul, de frica soţului, a atins cote îngrijorătoare. Copilul a fost al nimănui, iar acum două femei pretind că îi sunt mame, din punct de vedere biologic.

Anchetatorii au solicitat în acest caz un test ADN, pentru că în aceeaşi zi, pe data de 15 februarie, la Poliţie s-au prezentat de fapt două femei care au pretins copilul. În final, doar una dintre ele a fost luată în calcul, care după ce a trecut testul anchetatorilor privind contextul, a fost dusă la control ginecologic, ca să se vadă dacă a născut recent. Pentru ea, oamenii legii au cerut o verificare, luând probe de ADN şi de la femeie, şi de la copil, scrie adevarul.ro.

Fosta profesoară susţine că a născut în maşina parcată în faţa blocului în care locuia, noaptea și și-a abandonat copila în aceeaşi zi în care a născut-o, la aproximativ 20 de ore distanţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imediat după ce a fost găsită în scara blocului, micuţa a fost dusă la spital: „Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Aceştia au solicitat intervenţia unui echipaj de la ambulanţă, nou-născutul fiind transportat la o unitate spitalicească. În urma evaluării medicale, s-a stabilit că este un nou-născut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună”, preciza inițial purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Politica