miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Koljic a revenit la antrenamente! „E nerăbdător!”

Atacantul bosniac s-a pregătit cot la cot cu restul coechipierilor săi

Veste imensă pentru CSU Craiova când au mai rămas șase etape de jucat din sezonul regulat, apoi va începe play-off-ul care va decide titlul. Elvir Koljic a reintrat în iarbă, efectuând marți prima ședință de pregătire alături de ceilalți elevi ai lui Marinos Ouzounidis. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a clubului oltean: „Back in business! ‘Dragonul’ Științei a revenit alături de colegii săi la antrenamente”.
Președintele grupării craiovene a comentat la ProX revenirea lui Koljic: „A început ușor antrenamentele, acum decizia de a intra în teren depinde și de forma sportivă, de ritm. Starea terenurilor este foarte importantă pentru apariția lui. E nerăbdător, cine nu vrea să revină la meseria care îi place după atâta pauză? Contează foarte mult ce parametri fizici și psihici are. Să o ia treptat, ușor. După o să urmeze iar două săptămâni de pauză în care se poate pune la punct. Nu trebuie să ne grăbim”.
Elvir Koljic s-a dovedit vital pentru ofensiva CSU Craiova, marcând 6 goluri în primele 7 etape de campionat. După ce s-a rupt în meciul cu Poli Iași, accidentat de Mihalache, juveții din ofensivă au găsit extrem de rar drumul spre ațele porților adverse. Astfel, nou-venitul Mamut, Andrei Ivan și ceilalți din atac au marcat împreună doar 5 goluri, mai puține decât reușise bosniacul singur. În această situație Cicâldău a devenit golgheterul echipei.

Politica