joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Centura ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea, subiect delicat pentru autoritățile județene

Autostrada Sibiu-Pitești și a centurii ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea sunt două proiecte foarte importante pentru județul Vâlcea. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că deja consilierii locali au cerut CNAIR să trimită planul de construire, pentru mai multe detalii legate de drumurile de acces de care se va putea beneficia.

„Construirea autostrăzii Sibiu-Pitești și a centurii ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea sunt, pentru noi, subiecte extrem de importante, pe care le abordăm cu maximă atenție.  Pentru că ne dorim cele mai bune variante de legătură cu autostrada, am solicitat CNAIR să ne trimită planul de construire a acesteia, să vedem concret unde ne putem lega cu drumurile de acces”, a spus președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Constantin Rădulescu susține că discuțiile legate de centura ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea sunt în toi și că se va ajunge la luarea unei decizii potrivite în acest sens.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De asemenea, vom gestiona foarte atent problema centurii ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea, un drum pe care toți vâlcenii și-l doresc foarte mult. În această perioadă, ne aflăm într-o dezbatere pe acest subiect, chiar astăzi a avut loc o nouă întâlnire la sediul CJ Vâlcea cu factorii implicați, și am încredere că, în scurt timp, ne vom pune de acord asupra celei mai potrivite variante pentru această centură ocolitoare”, a mai transmis Rădulescu.

Politica