marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un târgujian a furat o mașină lăsată cu cheile în contact pe strada Plevnei

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a cerut ajutorul Poliției după ce i s-a furat mașina parcată pe strada Plevnei. Târgujianul a  fost neatent sau a ignorat posibilitatea unui furt și a lăsat autoturismul cu cheile în contact.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Plevnei, acesta fiind lăsat neasigurat și cu cheile în contact”, informează polițiștii gorjeni.

Autoturismul în cauză a fost depistat în scurt timp pe  Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu, la volanul acestuia fiind identificat un bărbat, de 42 de ani, din oraș Mașina a fost recuperată și predată persoanei vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scopul folosinței, iar față de bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Politica