vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Romanescu, prezent la ședința Adunării Eparhiale a Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei

Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost prezent la ședința de lucru a Adunării Eparhiale a Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei. Edilul i-a avut alături pe Ionel Câmpeanu și Marian Mărăcine.

„Am participat la ședința de lucru a Adunării Eparhiale a Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei, în calitate de secretar mirean, alături de protopopii târgujieni Ionel Câmpeanu și Marian Mărăcine. Am avut mereu o colaborare foarte bună cu reprezentanții cultelor din Târgu Jiu și mai ales cu cei ai Bisericii Ortodoxe”, a dezvăluit primarul.

Marcel Romanescu este de părere că autoritățile și Biserica trebuie să aibă o comunicare constantă:  „Lucrăm împreună în interesul municipiului, al tuturor cetățenilor și cred cu tărie că este foarte important să menținem o bună comunicare. De asemenea, am găsit mereu un sprijin din partea Bisericii pentru susținerea valorilor și tradițiilor românești. Totodată, doresc să îi mulțumesc Înalt Prea Sfințitului Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei, pentru gândurile bune transmise târgujienilor!”, a mai spus edilul din Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica