joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Piața Centrală din Târgu Jiu intră într-o serie de schimbări majore

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că Piața Centrală din oraș intră într-o serie de schimbări majore, care au drept scop modernizarea comerțului din acest sector. Edilul spune că la începutul anului 2022, întreaga suprafață a pieței va fi reorganizată.

„Se schimbă lucrurile și la Piața Centrală din Târgu Jiu! Obiectivul intră, treptat, într-o serie de schimbări majore, menite să ducă la modernizarea comerțului din acest sector. Ne dorim să avem producătorii locali în față și asigurăm mesele necesare pentru ca aceștia să-și poată comercializa produsele. La începutul anului viitor vom reorganiza întreaga suprafață a pieței și sunt sigur că atât adevărații producători, cât și cetățenii vor fi mulțumiți! Adrian Sichitiu și Sandu Neagoe, cei ce se ocupă în acest moment de Piața Centrală, au făcut treabă bună și schimbările au început să apară”, a spus primarul.

Marcel Romanescu susține că deja se lucrează la sectorul de lactate și că târgujienii vor renunță la vechile metehne cât de curând.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În această perioadă se lucrează la sectorul de lactate care va deveni mult mai primitor. Este timpul să modernizăm și acest obiectiv, în așa fel încât să răspundă nevoilor cetățenilor din Târgu Jiu. Odată cu aceste schimbări, se renunță la vechile metehne, iar activitatea pieței devine ceea ce ar fi trebuit să fie dintotdeauna. Ne dorim o piață modernă, cu produse naturale, proaspete, provenite de la fermele din apropiere. În acest fel toată lumea va avea de câștigat”, a mai spus edilul.

Politica