vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea îşi va schimba înfăţişarea

95 de puieţi de molid argintiu au fost plantaţi pe aliniamentul central al bulevardului Dem Rădulescu, săptămâna trecută. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul companiei responsabile cu administrarea spaţiilor verzi din municipiu.

Reprezantanții Primăriei Râmnicu Vâlcea spus că arborii vor îmbunătăţi simţitor şi în scurt timp aspectul celui mai nou bulevard al orașului, alături de 50.000 de flori ce vor fi plasate în întreg municipiul.

„Caracterizaţi de o estetică deosebită şi de o viteză mare de creştere, tinerii arbori vor îmbunătăţi simţitor şi în scurt timp aspectul celui mai nou bulevard al Râmnicului. Cât priveşte producţia de material horticol, serele proprii de la Râureni găzduiesc la acest moment peste 50.000 de flori de diferite specii rezultate din răsadurile plantate în luna octombrie a anului trecut, care sunt gata, imediat ce vremea o va permite, să umple de culoare parcurile şi spaţiile publice din întreg oraşul; o parte dintre acestea au fost folosite la decorarea ansamblului celor două inimi, devenit deja o marcă de primăvară a Scuarului Mircea cel Bătrân”, informează Primăria Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica