Conecteaza-te cu noi

Sport

Fedele îl contrazice pe Ouzounidis: „Sunt pregătit să joc”

Publicat

pe

Proaspăt reîntors în Bănie, jucătorul elvețian nu se teme de concurența de la mijlocul terenului.

Matteo Fedele a dat un interviu pentru facebook-ul oficial al clubului craiovean din prima ligă, pentru a-și exprima gândurile cu care s-a întors în Bănie. Chiar dacă antrenorul Ouzounidis a spus la conferința de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt că acesta nu e apt sută la sută, că nu poate juca 90 de minute, jucătorul l-a contrazis. În altă ordine de idei, Fedele nu s-a arătat înspăimântat de concurența acerbă din linia mediană, acolo unde par stâlpi în echipă Nistor, Cicâldău și Mateiu, iar Bic și Screciu sunt în blockstarturi pentru a le lua locul.  

Cum este echipa acum în comparație cu echipa pe care ai părăsit-o acum doi ani?
– Este o echipă diferită pentru că s-au schimbat foarte mulți jucători față de acum doi ani, dar este o echipă foarte bună și mă bucur că am ajuns aici.

Când ai plecat acum doi ani, erau zvonuri care susțineau că te vei întoarce foarte repede. Ce s-a întâmplat? 
– Am avut mai multe probleme în familie și am vrut să fiu cât mai aproape de ea și am fost în Franța și a fost o experiență bună.

Ce te-a convins să te întorci?
– Craiova este o echipă importantă în România și poate în Europa, așa că sunt foarte fericit că sunt aici și voi da totul la fel ca întotdeauna.

Suporterii își amintesc de tine cu golurile de la mare distanță. Ți-ai păstrat această calitate?
– Este una dintre calitățile mele. În fiecare meci încerc astfel de lovituri, așa că este calitatea mea. Încerc de fiecare dată când pot. Dacă am posibilitatea, voi încerca și în acest an.

Cum ești din punct de vedere fizic și dacă ești apt sută la sută pentru a fi în teren.
– Sunt gata pentru că am lucrat și săptămâna trecută și am făcut o treabă bună cu preparatorul fizic. Mă simt bine și pregătit să joc.

La mijloc există o competiție acerbă. Sunt mulți jucători care pot ocupa pozițiile. Acest lucru te sperie sau ești mai ambițios așa?
– Competiție între jucători există în toată echipa și este benefică. Sunt fericit că pot fi concurent cu acești jucători buni și voi da tot ce e mai bun pentru a juca.

Următorul meci este împotriva lui Hermannstadt. Cum vezi acest joc?
– Chiar dacă întâlnim o formație din josul clasamentului, nu ne va aștepta un meci ușor. Fiecare partidă este dificilă, ne gândim să facem treabă bună, dar trebuie să o luăm pas cu pas.

Universitatea Craiova ar putea lua titlul în acest an? Sezonul trecut a pierdut finala cu CFR Cluj.
– Anul trecut a fost anul trecut. Trebuie să ne gândim la acest sezon, să luăm fiecare meci în parte, să-l câștigăm și să luăm totul pas cu pas.

Un mesaj pentru suporteri?
– Acum vorbim în românește, nu? Sunt foarte fericit că sunt aici, sunt pregătit pentru ce va urma și voi da maximum pentru această echipă.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.