joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tentativă de omor la Breznița-Motru

Caz de tentativă de omor în comuna mehedințeană Breznița-Motru, județul Mehedinți. Un tânăr și-a înjunghiat fosta concubină. Bărbatul a lovit-o, cu sete, în trei locuri: în partea stângă a gâtului, în abdomen și spate. După primele două lovituri, femeia ar fi ieșit din casă, locul în care s-a petrecut fapta, iar cea de-a treia lovitură a fost aplicată, în afara curții. Surse din anchetă spun că scandalul ar fi pornit de la o criză de gelozie.

„El a încercat să fugă, imediat după ce a înjunghiat-o, însă l-a văzut un vecin. A bătut-o, de mai multe ori, să plece la furat și să producă bani. El și fratele lui au făcut mai mulți ani de pușcărie. Erau foarte violenți”, a povestit un vecin.
Din primele verificări se pare că imediat după producerea incidentului, femeia s-ar fi deplasat câțiva zeci de metri, pe picioarele ei, până la ulița principală a satului, de unde a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportată la spital. Viața nu îi este pusă în pericol după cum au precizat medicii de la spital.

„Femeia a fost adusă de o ambulanță, afirmativ, prin înjunghiere. Prezintă numeroase plăgi, însă sunt superficiale. Niciuna dintre aceste plăgi, nici la examinarea clinică, nici la examinarea cu computer tomograf, nu pătrunde în cavități”, a declarat Eustațiu Memu, medic primar chirurgie toracică, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.
Tânăra are 22 de ani, iar făptașul, 28 de ani. Cei doi au o fetiță de 1 an și 3 luni. Se pare că făptașul depusese, anterior acestui eveniment , o sesizare la poliție, în care reclama că tânăra părăsise domiciliul conjugal. Femeia plecase la muncă în Anglia. Polițiștii și procurorii anchetează cuțitarul și cel mai probabil acesta va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica