Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Comercianții de haine la mâna a doua din Târgu Jiu se mută în zona târgului de animale

Publicat

pe

Autoritățile locale din Târgu Jiu au pregătit un proiectul de hotărâre prin care le vor da posibilitatea comercianților de haine la mâna a doua să-și desfășoare activitatea în în zona târgului de animale.

Primarul orașului, Marcel Romanescu, spune că se vor obține venituri din taxele pe care cei ce comercializează astfel de produse le vor plăti.

„Amenajăm un spațiu generos pentru comercianții de haine la mâna a doua în zona târgului de animale. Spre deosebire de fostul târg de haine, în acest caz se vor obține venituri din taxele pe care cei ce comercializează astfel de produse le vor plăti. Hotărârea vine ca urmare a solicitărilor cetățenilor, având în vedere și faptul că multe persoane își câștigă existența din această activitate. Am pregătit deja proiectul de hotărâre, urmând a fi ocupată jumătate din suprafața târgului de animale care nu funcționează acum din cauza interdicțiilor sanitar veterinare. În ceea ce privește comercializarea hainelor la mana a doua, vă reamintesc faptul că în zona centrală a municipiului Târgu Jiu nu va mai fi permisă această activitate”, a transmis Marcel Romanescu.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.