sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dana Constantinescu, noua șefă a învăţământului gorjean

Profesoara Maria Cochină a fost înlocuită din funcţia de inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj. Schimbarea s-a produs luni seara, după ce acesteia  i s-ar fi reproşat faptul că a creat o atmosferă tensionată în cadrul instituţiei.

Potrivit adevărul.ro, mai mulţi membri din cadrul Consiliului de Administraţie a ISJ Gorj au demisionat în urma acelor tensiuni. Un scandal a avut loc atunci când s-a întocmit lista cu clasele a IX-a de la liceele din Gorj care urmează să fie desfiinţate în anul şcolar 2021-2022, ca urmare a reducerii numărului de elevi.

Noul şef al învăţământului gorjean este Dana Constantinescu, consilier judeţean şi purtător de cuvânt al ISJ Gorj. Primarul orașului Târgu Jiu s-a arătat încântat de schimbarea făcută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Salut noua conducere a Inspectoratului Școlar Județean Gorj! Sunt convins că Dana Constantinescu, inspector general, și adjuncții Marius Stroe și Marian Staicu vor contribui la dezvoltarea învățământului la nivelul întregului județ.  Consider că educația este unul dintre cele mai importante sectoare și merită toată atenția. De aceea îmi doresc să am o colaborare foarte bună cu Inspectoratul Școlar, mai ales că Primăria Municipiului Târgu Jiu va continua să facă investiții importante în toate unitățile de învățământ din oraș. Felicitări noilor șefi ai ISJ Gorj și mult succes în activitate!”, a spus Marcel Romanescu.

Politica