Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vocile unor vedete, folosite pentru a îndemna călătorii să respecte măsurile anti-COVID

Publicat

pe

Autoritatea de Transport Metropolitan (MTA) din New York, care gestionează reţeaua de metrou cu cele mai multe staţii din lume, a găsit o metodă inedită de a cere pasagerilor să fie precauți în pandemie. MTA a decis ca prin sistemele de difuzoare să fie ascultate vocile unor celebrități care reamintesc călătorilor normele de securitate sanitară, relatează EFE, citată de Agerpres.

Jerry Seinfeld, celebrul comediant al serialului ”Seinfeld” și alte 25 de vedete, printre care Whoopi Goldberg, Fran Lebowitz, Michael Rapaport, Peter Rosenberg, Awkwafina, Cam’ron, Angela Jee, Natasha Lyonne, Debi Mazar, Edie Falco, Ilana Glazer, Jadakiss sau Dave East, participă la această campanie lansată în metrou şi în autobuzele din New York în care le este reamintită cetăţenilor importanţa de a purta cum trebuie măştile sanitare pentru a acoperi şi nasul.

”Bună, sunt Jerry Seinfeld. Vă rog să faceţi tot posibilul să menţineţi distanţa socială în vagoane şi în staţii. Menţinearea unei distanţe de un metru şi jumătate este un mod fanstastic pentru a menţine securitatea oraşului nostru… Şi mai faceţi şi economie la deodorant.”

MTA a început să emită vineri aceste mesaje, iar vocile acestor vedete vor putea fi auzite în aproape 400 staţii de metrou şi în aproximativ 4.500 de autobuze timp de cel puţin o lună. Mesajele au ca obiectiv să atragă atenţia călătorilor asupra menţinerii normelor de siguranţă sanitară, cu o notă de umor şi o tonalitate a vocii specifică fiecărui artist, a explicat MTA într-un comunicat.

La rândul său, rapperul şi actorul Cam’ron îi roagă pe călători să poarte măşti sanitare: „Nu îmi pasă dacă eşti de la periferie, din Harlem, din centrul oraşului, sau din Elveţia, dacă eşti un pui de găină sau de raţă. Şi ştii de ce? Pentru că nici lui COVID-19 nu-i pasă”, insistă artistul.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.