joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bergodi incendiază atmosfera în Bănie!

Interviul dat de antrenorul italian în presa din Italia, în care spune că patronul Rotaru i-a căutat nod în papură, a primit replică din partea lui Sorin Cârțu

La începutul săptămânii, Cristiano Bergodi a mărturisit în media italiană că a încetat colaborarea cu CSU Craiova pentru că patronul Mihai Rotaru era în continu nemulțumit de el.
„Am avut unele probleme cu conducerea, deşi parcursul a fost unul pozitiv, am avut 14 victorii, 3 înfrângeri şi cea mai bună apărare din campionat. Eram primii în clasament, dar meritele nu-mi erau recunoscute, patronul era mereu nemulțumit de câte ceva. Nu vedeam nicio satisfacție”, a spus Bergodi pentru site-ul tuttomercatoweb.com.
Având în vedere cele două serii fantastice reușite de italian: 6 victorii la rând care au făcut ca CSU Craiova să joace finala campionatului cu CFR Cluj, precum și cele 7 succese consecutive din startul actualului sezon pun sub semnul întrebării reacțiile lui Rotaru. Însă, să nu uităm, Bergodi a pierdut meciurile decisive: cel cu CFR Cluj, mai sus amintit, precum și partida de la Tbilisi, din preliminariile Europa League.
Președintele CSU Craiova, Sorin Cârțu, i-a dat replica lui Bergodi. „Eu nu știu nimic despre treaba asta. Nu știu la ce se referă. Întrebați-l pe el poate are ceva mai clar. E cam evazivă treaba. Să spună clar: «Domne, cu x, cu y,». Cred că așa e normal când ai nemulțumiri. Eu nu îmi aduc aminte de niciun conflict al lui cu conducerea.
Nu! Nu a fost nicio ruptură. Au fost amiabile discuțiile toate! Din câte știu eu, nu au fost nu știu ce reproșuri unul la altul sau părțile să-și reproșeze ceva, sub forma unui scandal”, a spus oficialul oltenilor pentru fanatik.ro.

Varianta oficială a clubului: a plecat că are mama bolnavă

Policlinica Buna Vestire Craiova

La câteva zile după demisia lui Bergodi, Marcel Popescu a prezentat la TV de ce a plecat italianul. Varianta prezentată de oficialul CSU nu se corelează deloc cu cea a antrenorului. Popescu zicea atunci că mama antrenorului are probleme de sănătate și de aceea Bergodi și-a lăsat job-ul din Bănie: „Aici nu s-a întâmplat nimic. La el în familie s-au întâmplat lucruri pe care fără acordul lui nu pot să le spun. Lucruri care trebuie să aibă o decență minimă. Problemele care l-au măcinat în ultimul timp pe Cristiano. E vorba de mama lui”, a spus Marcel Popescu la ProX.
„Aș vrea să spun un singur lucru. Aici nu trebuie să fim lacrimogeni sau să încercăm să intrăm în sufletele oamenilor. A avut un accident, este la pat, a vrut să îl vadă. Dacă pleca două săptămâni, intră în carantină. Când se întorcea nu putea să intre aici. O serie întreagă de probleme. Gândul era acolo.
Își pierduse tatăl la sfârșitul lui februarie – martie, îl apăsa teribil. Ne-a spus: Eu nu mai pot, degeaba sunt aici fizic, dacă sufletul și inima mea sunt acolo. Era o neîmplinire. A considerat că este mai bine să plece pentru că era prezent doar fizic”, a adăugat oficialul echipei craiovene.

Politica