vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Modernizarea ambulatoriului de la SJU Vâlcea poate începe în luna februarie

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a discutat cu antreprenorul care urmează să efectueze lucrările de modernizare a ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea, în vederea stabilirii unui grafic pentru derularea într-un ritm accelerat a lucrărilor.
Constantin Rădulescu spune că lucrările vor putea începe la jumătatea lunii februarie. Totodată, președintele CJ Vâlcea a vorbit și despre recompensarea personalului medical care lucrează în unitățile ce urmează să fie modernizate.
„Am stabilit astăzi cu antreprenorul care va efectua lucrările de modernizare a ambulatoriului un grafic de lucrări care să cuprindă, în primă fază, construirea noii clădiri și reabilitarea subsolului clădirii existente. Estimăm demararea propriu-zisă a lucrărilor la jumătatea lunii februarie. În paralel cu lucrările de modernizare a spitalelor vâlcene, ne preocupăm și de recompensarea personalului medical care lucrează în aceste unități.
Așa cum am procedat și în anii trecuți, și în acest an, în prima ședință a CJ Vâlcea, voi propune acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical și de specialitate din spitalele aflate în subordonarea CJ Vâlcea. Plata stimulentelor se va face lunar, în limita a două salarii minime brute pe țară, a căror finanțare este asigurată din veniturile proprii ale fiecărei unități spitalicești, cu încadrarea în bugetul aprobat. Consider că aceste stimulente financiare vor constitui o recompensă pentru efortul suplimentar făcut, în această perioadă complicată, de cadrele medicale vâlcene”, a declarat Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Politica