joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Județul Gorj are nevoie de mai multe centre de vaccinare

Județul Gorj a ținut piept pandemiei mai bine decât alte zone, iar oamenii au ales să se vaccineze în număr mare de când campania de imunizare a început. Astfel, centrele de vaccinare sunt din ce în ce mai solicitate.

Potrivit igj.ro, doar la un singur centru din județ, cel de la Bâlteni, se mai pot face programări pentru săptămâna viitoare, iar la restul centrelor, în special la cele din Târgu Jiu, se mai pot face programări în luna martie.

Totuși, din luna februarie, se pot deschide încă trei centre de vaccinare în județul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu sunt probleme, doar că de la nivel național a fost luată decizia de a se deschide etapizat aceste centre. DSP a luat decizia de a deschide anumite centre, urmând ca din data de 8 februarie să se suplimenteze aceste centre. Din informațiile pe care le am, încă trei centre vor fi operaționale“, a spus prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, conform sursei citate.

Centrul de vaccinare din comuna Stoina nu a fost încă deschis, deși era stabilit inițial. Se pare că pentru locația respectivă nu ar fi fost trimise încă doze de vaccin.

„Nu am vorbit cu domnul primar, dar am discutat cu reprezentanții DSP, care i-au transmis domnului primar de ce s-a luat această decizie cu privire la centrul de la Stoina, care arată foarte bine. Cu siguranță va fi deschis și acel centru, iar persoanele care-i sunt arondate se vor vaccina și la Stoina“, a adăugat Cosmin Pistol.

Între timp,  inspectorul-șef al Poliției Gorj, Decebal Drăghiea, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus.

Politica