joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 26 ianuarie 2021. Peștii au o zi excelentă

Berbec

Sectorul social este pus în evidență dar și cel financiar, iar aici este posibil să aveți niște cheltuieli de împărțit cu anumite persoane din grupul vostru. Pe de-o parte puteți să fi depășit bugetul alocat inițial, dar pe de altă important este că va faceți o plăcere sufletească.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai scăpat de karma situațiilor anterioare care te-au chinuit un pic, iar acum poți să respiri ușurat. Ai grija de tine, de sănătatea și de stilul tău de viață, iar în ce ține de carieră există anumite oportunități care îți vin în cale.

Gemeni

O anumită cunoștință poate avea nevoie de susținerea ta, dar și de sfaturile tale. Partea bună este că poți să ajuți cu ușurință, mai ales că îți place să împărtășești din experiența ta de viață.

Rac

A trebuit tot să stai în spate și să aștepți că anumite lucruri să se întâmple, tocmai pentru că universul tot nu îți dădea acea voie de a înainta. Acum începe în sfârșit să fie și de parte ta, însă ajutorul vine si prin prieteni, cunoștințe și colegi.

Leu

Încrederea în tine crește odată cu obținerea de confirmări a celor din jur și a rezultatelor favorabile. E timpul să faci pace cu anumite conflicte pe care este posibil să le fi avut în trecut, iar asta îți dă o stare de liniște.

Fecioară

Pentru o viață fericită, evitați conflictele sau oamenii care au probleme sau cu o energie negativă, tocmai pentru că riscați să fiți prinși în ce nu vă privește. Încercați să comunicați direct care va sunt intențiile, pentru a nu lăsa loc interpretărilor.

Balanță

Anumite oportunități pe care poate le-ai ratat în ultimul timp nu trebuie regretate. Ai făcut cum ai considerat mai bine în acel moment. Acum e un nou început, o nouă energie și trebuie să îți pui toată ambiția pentru a reuși să te organizezi bine.

Scorpion

Anumite cheltuieli pot să-ți dea un pic peste cap planurile și bugetul, iar pe de altă parte ai nevoie să îți faci niște bucurii sau să achiziționezi ceva extravagant. Important este să găsești cele mai bune soluții pentru a gestiona fondurile.

Săgetător

Lipsa de griji nu mai face parte din ritualul tău astăzi, tocmai pentru că vrei să te implici direct în tot ce faci pentru a avea rezultate bune. Oricum nu prea ai de ales în prezent, dar ai mai mult spor când zâmbești.

Capricorn

O nouă oportunitate poate apărea în calea ta, iar asta îți poate aduce câștiguri pe termen lung. Cumva există și un risc pe care trebuie să ți-l asumi, iar asta este cumva că o moneda cu două fețe.

 Vărsător

O anumite plecare sau deplasare se poate anunță în planurile tale, iar asta este că o gură aer proaspăt, mai ales că aveai atât de multă nevoie să ieși mai mult. Există o posibilitate de achiziționare a unor noi obiecte pentru casă, a unei schimbări imobiliare.

Pești

O zi excelentă pentru a vă bucura de tot ce aveți în jur și de cei pe care îi iubiți. Ai mulți prieteni, dar ar trebui totuși să extinzi mai mult cercul, să nu rămâi mereu printre aceiași oameni, printre altele pentru că, dacă îl încurajezi, vei întâlni oameni care vor fi foarte importanți în viața ta, mult mai mult decât îți imaginezi. 

Politica