vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat băut și fără permis, depistat pe străzile din Slatina

Un slătinean în vârstă de 48 de ani a fost depistat duminică seara de polițiști, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul suspendat.

Șoferul nu a răspuns din prima semnalelor polițiștilor de a opri, astfel că aceștia au pornit imediat la urmărirea automobilului, potrivit gazetanoua.ro. Conștientizându-și vinovăția, șoferul a continuat să se îndepărteze de autospeciala de poliție. Mai mult, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, însă, din fericire, au rezultat doar pagube materiale. Chiar şi atunci, şoferul a refuzat să oprească la solicitările polițiștilor.

În cele din urmă, mai multe echipaje de poliție din Slatina au intervenit și au blocat traficul din zonă, reușind astfel să-l prindă pe făptaș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma verificărilor efectuate,  polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Slatina. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o concentrație de 1,13 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge. Totodată, a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina au reținut bărbatul pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”  și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Politica