marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sancțiuni pentru Drumul Expres Craiova-Pitești, din cauza stării deplorabile a tronsoanelor Slătioara și Brebeni

Constructorul Drumului Expres Craiova-Piteşti a fost amendat de poliţiştii olteni pentru starea degradată în care se află sectoarelor de drum care leagă Slatina de localităţile Slătioara și Brebeni. Porţiunile respective de drum intersectează Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, construcția tronsonului aflându-se sub Asocierea SC SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL.

În ceea ce privește zona Brebeni, a fost creată o variantă de ocolire a viitorului pod peste Drumul Expres, pe câmp. Însă, la fiecare ploaie, drumul devine din ce în ce mai greu de traversat, din cauza gropilor apărute, scrie gazetanoua.ro.

Forțele de ordine oltene au aplicat sancţiuni de aproape 18.000 lei pentru sesizările raportate în ultimul an.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În ultimele 12 luni, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au aplicat trei sancțiuni contravenționale unei societăți comerciale, întrucât aceasta nu a asigurat viabilitatea părții carosabile în zona variantelor de serviciu instituite pe Drumul Județean 546 și Drumul Județean 677, la ieșirile din localitățile Brebeni și Slătioara, unde sunt efectuate lucrări de construcție a Drumului Expres Craiova – Pitești. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 17.500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

De asemenea, societatea a fost informată cu privire la urgentarea demersurilor pentru a asigura starea de viabilitate a drumurilor indicate.

Foto: Captura YouTube

Andreea TIGOIANU

Politica