vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferul primarului din Bustuchin, cercetat pentru agresiune sexuală

Șoferul primarului din Bustuchin este cercetat după ce ar fi agresat-o sexual pe colega sa de muncă, referent achiziții publice în cadrul instituției. Cei doi au fost trimiși de edil, la mijlocul săptămânii trecute, să realizeze anumite contracte în zona de nord a comunei.

Potrivit gorjeanul.ro, în timp ce ambii se aflau în mașina primăriei, Gheorghe Aurel ar fi început să o pipăie pe colega sa, aceasta refuzând șocată gesturile nepotrivite ale șoferului care este căsătorit și are doi copii. Agresorul ar fi continuat atacul cu tentă sexuală la adresa pasagerei din mașină, reușind să o sărute, cu mențiunea că o place de mult, deși femeia este căsătorită și la rândul ei are doi copii.

„La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, de către o femeie, de 38 de ani, din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că, în ziua de 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Bustuchin, ar fi fost agresată sexual, de către un bărbat, de 43 de ani, din aceeași localitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhasu, conform sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica