vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juan Camara nu e interesat de Craiova: „Vreau să rămân la Dinamo!”

Mijlocașul spaniol a revenit la echipa din București și spune că nu are nicio intenție să ajungă în Bănie. Camara a explicat astfel întârzierea cu care s-a prezentat în Ștefan cel Mare: „Am avut o săptămână învoire”. Jucătorul de bandă a comentat astfel interesul celor de la CSU Craiova: „Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo”.
Oficial al clubului oltean, Marcel Popescu a fost primul care a recunoscut interesul pentru jucătorii lui Dinamo: „Dan Nistor e primul căpitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul. Lumea a fost obişnuită ca Dinamo şi FCSB să ia mulţi jucători după criteriul bunului plac. Raportul de forţe s-a schimbat acum! Se întâmplă ca jucători importanţi de la echipe precum Dinamo să dorească să vină la Craiova. Craiova a devenit un club atractiv! Licenţa la export pe care o are azi Craiova nu cred că o mai are alt club din România”. 
Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit la DigiSport că a existat o ofertă concretă pentru un câine roșu în urmă cu mai bine de două luni: „Maximum 3 jucători vom aduce, nu mă întrebați pozițiile, că nu vă spun. Nu discutăm despre jucătorii altor echipe, dar să mai fie și sub contract.
Uite, dacă vreți, vă spun. Noi am făcut o ofertă de 200.000 de euro, în 4 octombrie, pentru un jucător de la Dinamo. Și ne-a fost refuzată. Vorbesc de o ofertă oficială. Am întrebat care e motivul, dacă e suma prea mică sau nu vor să vândă către noi. Spaniolii au zis că ambele.
Da, vom aduce cel mult 3 jucători până la primul meci oficial din 2021. Îi avem în vizor, am demarat discuțiile. Sunt și de la noi, și de afară”.
Gică Craioveanu l-a lăudat în Prosport pe Camara: „Camara este un jucător de mare talent. Totul depinde de Papură unde ar juca, pe ce post, dacă vine la noi. Este un jucător de calitate, stângaci, driblează ușor, destul de complet. Dacă scoți 7-8 echipe din La Liga, atunci ar juca fără probleme în prima ligă din Spania, la echipe precum Levante sau Elche. Formații de genul acesta ar avea nevoie de un jucător precum Camara”
Juan Camara a adunat 12 partide în tricoul lui Dinamo în sezonul 2020 – 2021 și a reușit să marcheze două goluri.

Politica