joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Bărbat dispărut, căutat de Poliţie

În cursul acestei zile, în jurul orelor 14.00, polițiști din cadrul Secției 10 Poiana Mare au fost sesizați cu privire la faptul că Drăniceanu Florea, de 61 de ani, din comuna Desa, a plecat în ziua de 9 ianuarie a.c., in jurul orelor 13.00, de la stâna unde lucra ca cioban, în extravilanul comunei Desa cu turma de ovine la păscut și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,76 m, greutate 55-60 kg, calviție totală, ușor cocoșat, fără semne particulare. La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare roșie, pantalon de stofă de culoare neagră, pe cap o căciulă de piele de culoare neagră iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la bărbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii împreună cu polițiști de frontieră, voluntari din cadrul Primăriei Desa, un reprezentant al Ocolului Silvic, un paznic de vânătoare din cadrul AJVPS, precum si voluntari civili au desfășurat până la această oră activități specifice de căutare a bărbatului și de scotocire a zonei în extravilanul comunei Desa pe o rază de 5 km în jurul stânei, zonele vizate fiind pășunile, ochiurile de apa, precum și zona pădurii de pe raza comunei Desa.

Politica