Horoscop 11 ianuarie 2021. Gemenii rezolvă o problemă din trecut

Berbec

În familie, veţi reuşi să rezolvaţi orice situaţie dificilă care ar putea apărea. În foarte scurt timp, veţi restabili armonia din căsnicie sau din casă. Încercaţi, totodată, să restabiliţi acea legătură de comunicare unică pe care o aveaţi cu persoana iubită. Acest aspect se reflectă negativ asupra a ceea ce simţiţi, dar în special a ceea ce simte partenerul de viaţă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunteţi favorizaţi de Lună, dar şi de Marte, astfel că astăzi vă veţi simţi agili şi aventuroşi, chiar dacă, în cazul unora dintre voi, din cauza vârstei în special, nu s-a mai întâmplat de mult acest lucru. Totuşi, amintiţi-vă că sportul este un tratament natural extraordinar. O decizie luată rapid s-ar putea dovedi a fi cea corectă, în ciuda tuturor aşteptărilor.

Gemeni

Mulţumită protecţiei lui Jupiter şi Saturn, care sunt în Vărsător, proiectele sau planurile voastre nu vor întâlnici niciun obstacol, însă asta nu înseamnă că trebuie să lăsaţi garda jos prea mult. Veţi rezolva o dată pentru totdeauna o situaţie de lungă durată, care, deşi stagnează de foarte multă vreme, s-a amplificat în loc să fie uitată.

Rac

Ignoraţi, cel puţin astăzi, vorbele aruncate de un prieten bun. Uitaţi-vă, în primul rând, la ceea ce acest prieten a făcut pentru voi de-a lungul timpului. Este mult mai importantă relaţia pentru a o distruge din cauza unor cuvinte spuse la nervi. Ajutaţi-vă un membru al familiei care chiar are nevoie. Nu veţi regreta niciun moment!

Leu

Cu Mercur, Jupiter şi Saturn împotriva voastră, nu fiţi distraşi. Nu vă apucaţi de mai multe lucruri deodată pentru că nu veţi termina niciunul. Astrele vă recomandă să fiţi prudenţi în legătură cu ceea ce cheltuiţi. Îndeplinirea unei dorinţe mai vechi v-ar putea costa mai mult decât vă aşteptaţi.

Fecioară

Fiţi deschişi şi pregătiţi să verificaţi fiecare detaliu cu foarte multă precizie şi punctualitate. Este recomandat să nu aveţi încredere în aparenţe pentru că, la fel cum zice şi vorba, aparenţele înşală.

Balanţă

Cu Jupiter care vă face cu ochiul din Vărsător, veţi simţi nevoia sau dorinţa de a pune la cale un plan pentru a obţine o promovare. Totuşi, cu ostilul Pluto, fiţi foarte atenţi şi nu vă lăsaţi induşi în eroare de acele lucruri care par prea bune pentru a fi adevărate. De obicei, nu sunt adevărate. Evaluaţi foarte bine fiecare situaţie înainte de a lua o decizie.

Scorpion

Luna din Capricorn vă poate oferi, spre după-amiază, un sentiment de mulţumire, însă Marte vă poate pune piedici, astfel că trebuie să fiţi foarte atenţi, chiar dacă astăzi aveţi şansă să purtaţi o victorie. Saturn vă este nefavorabil, astăzi, şi există şansa unor conflicte, în special cu adolescenţi.

Horoscop 11 ianuarie 2021 pentru Săgetător

Astrele vă sunt favorabile astăzi şi aveţi şansa să treceţi în faţa competitorilor voştri, fie că vorbim de un proiect la locul de muncă, o competiţie pentru o promovare sau chiar viaţa amoroasă. Fiţi atenţi la lucrurile care nu merită niciun strop din energia voastră.

Capricorn

Veţi fi înconjuraţi, astăzi, de oameni care vă aduc fericire în viaţă, dar şi de oameni pe care nu îi cunoaşteţi, dar pe care îi găsiţi extrem de interesanţi. Este momentul vostru! Dacă vă doriţi cu adevărat un lucru, faceţi tot posibilul pentru a-l obţine. Nimic nu vă va sta în cale.

Vărsător 

Cu Mercur în conjuncţie cu Jupiter, astăzi aveţi posibilitatea să vă îndreptaţi atenţia, dar şi să îndreptaţi lucrurile în direcţia corectă. Pentru Vărsătorii singuri există o şansă uriaşă de a întâlni persoana potrivită. Fiţi voi înşivă şi nu încercaţi să păreţi altceva.

Pești

Veţi descoperi că, în locul unor discuţii de lungă durată sau strategii complicate, câteodată, o mică doză de sens practic vă poate uşura cu adevărat viaţa. Încercaţi să priviţi lucrurile şi dintr-o altă perspectivă şi totul vi se va părea la îndemână. Aveţi grijă la ceea ce mâncaţi.

Populare

Recomandări

Șapte foști fotbaliști ai Universității Craiova au devenit cetățeni de onoare ai Băniei

Craiova are șapte noi cetățeni de onoare ai orașului....

Gorj, Vâlcea și Mehedinți, sub cod galben de ploi torențiale și grindină

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod...

Accident cu 3 mașini. Două femei, la spital

Două femei au ajuns la spital în urma unui...

Nu mai sunt bilete de tren spre litoral și Valea Prahovei-Brașov

CFR anunță că în condițiile în care a suplimentat...