vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a stins din viață mămica din Slatina, internată la SCJU Craiova

Cristina Cernătescu, mămica din Slatina care a dat naștere unui bebeluș în ziua de Sfântul Ștefan, a pierdut lupta cu viața. Acesta se afla internată, în stare critică, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova. După naștere, starea de sănătate a femeii s-a agravat, fiind transferată la secția de Terapie Intensivă a spitalului.

A fost făcut apel către toți apropiații și cunoscuții care o pot salva pe Cristina, donând sânge. Din păcate, a fost prea târziu pentru aceasta, chiar dacă mesajul a ajuns la mai multe persoane care s-au mobilizat și au mers să doneze, potrivit realitateaoltului.ro.

,,Cu inima frântă scriu aceste rânduri, dar din păcate Cristina nu mai este cu noi. Doresc să mulțumesc tuturor oamenilor minunați care au donat și celor care au ajutat ca mesajul să meargă mai departe. Sunteți cu toții extraordinari și dacă este un lucru bun care a ieșit de aici este că în România sunt f mulți oameni cu suflet bun și săritori. Vă rog să continuați să donați sânge! Puteți salva o altă viață care nu a avut o voce, o platformă sau un sistem de sprijin ca cel al Cristinei. Drum lin, Cristina și Dumnezeu să te odihnească!”, este mesajul transmis de familie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica