joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii mehedințeni, la datorie în ziua de Bobotează

Forțele de ordine din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți vor asigura liniștea și ordinea publică, privind desfășurarea slujbei de Bobotează, organizată la Catedrala Episcopală din Drobeta Turnu Severin.
„Efective din cadrul Jandarmeriei Mehedinți vor  fi angrenate miercuri 6 ianuarie, a.c., în misiuni de asigurare a climatului de ordine și siguranță publică pe perioada desfășurării manifestărilor religioase cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului, la Catedrala Episcopală din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Jandarmii vor asigura protecția participanților și vor acționa pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială dar și de verificare a respectării prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de alertă”, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.
Obiectivele principale ale acțiunii vor fi protejarea participanților și evitarea aglomerării în zona de distribuire a apei sfințite.
Jandarmii mehedințeni le recomandă credincioșilor să manifeste calm și înțelegere față de măsurile stabilite de organizatori. Este important să acorde atenție la modul de asigurare a bunurilor personale, să păstreze distanțarea fizică și să respecte regulile sanitare impuse în actualul context epidemiologic.

Politica