vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 2021. Leii au parte de schimbări importante, Săgetătorii se pregătesc de călătorii

Berbec

Berbecii au intrat într-o «nouă fază interesantă» a vieţii lor din 17 decembrie 2020, atunci când Saturn a intrat în Vărsător, unde va rămâne până la mijlocul lunii martie 2023. Jupiter se va alătura lui Saturn pe 19 decembrie, unde va rămâne până la jumătatea lunii mai 2021. “Acest lucru vă va oferi o oportunitate rară de a urmări şi atinge toate obiectivele. 

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezilienţa naturală a Taurului va fi utilă pentru el în 2021. Cu Uranus, care îşi va continua şederea în semnul dvs, ai putea experimenta suişuri şi coborâşuri bruşte în viaţa ta. Vorbind despre evenimente neprevăzute, este posibil să întâlniţi şi persoane neobişnuite care vă vor inspira sau care vă vor dezamagi. 

Gemeni

În acest an, abilităţile de comunicare ale Gemenilor vor fi cele mai bune. Dacă v-aţi gândit vreodată să scrieţi, este cu siguranţă anul în care să vă puneţi aşterne cuvintele pe hârtie. S-ar putea lua în considerare punerea talentelor prin a vorbi despre problemele care vă afectează, atât la nivel local sau naţional. Gemenii ar trebui să se apuce să înveţe o limbă străină, poate chiar şi în scopul de a face “călătoria vieţii tale”.

Rac

În ceea ce priveşte racii, planeta Uranus, care în prezent tranzitează în semnul Taur, le-ar putea provoca probleme în ceea ce priveşte anturajul. Dacă prietenii sau colegii dvs. cer prea mult, spuneţi nu şi asiguraţi-vă că limitele dvs. sunt respectate. Racii ar trebui să-şi revizuiască priorităţile şi să vadă dacă este necesară o acţiune corectivă sau o modificare.

Leu

Leii vor trebui să se aştepte la schimbări, nu e clar dacă în bine sau rău, în relaţiile lor. Toate relaţiile sănătoase vor supravieţui, dar influenţele negative pot afecta chiar şi cele mai fericite uniuni. Cu toate acestea, mizaţi pe acest timp pentru a consolida alianţele şi relaţiile, fie emoţionale sau profesionale. Concentraţi-vă pe cei care vă fac fericiţi!

Fecioară

Fecioarele tind să se îngrijoreze prea mult şi adesea despre lucruri care nu sunt neapărat importante. În 2021, cu toate acestea, ritmul dvs. poate deveni mai puţin frenetic şi mai măsurat şi vă veţi concentrati asupra problemelor care va interesează pe voi. Având un obiectiv specific în minte, vă va eliberaţi aceste de gândurile anxioase.

Balanţa

Planeta Jupiter va spori creativitatea Balanţelor şi le va permite să îşi găsească dragostea. De asemenea, ar putea fi mai dispuse să îşi asume riscuri. Pentru unii nativi, Jupiter ar putea fi, de asemenea, un vestitor al sarcinii şi/sau adopţiei. Saturn va influenţa, de asemenea, semnul din 2021. Vă veţi asuma noi responsabilităţi.

Scorpion

Scorpionii cred în ei înşişi prin natura lor şi, odată ce opinia lor este formată, nu şi-o schimbă decât „rareori”. „În 2021, puteţi deveni mai încăpăţânaţi decât de obicei şi chiar mai mult dacă aveţi impresia că cei dragi vor să va oprească”. În schimb, nativii semnului ar trebui să deschidă mai mult.

Săgetător

În 2021, Săgetătorii se vor afla sub influenţa prezenţei comune “a marelui Jupiter benefic”, planeta lor regentă, şi a planetei Saturn în Vărsător. „Această aliniere dublă rară va avea efect asupra gândurilor, atitudinilor şi comunicaţiilor tale.” De asemenea, vor exista o mulţime de idei şi de călătorii, poate chiar o schimbare a maşinii. 

Capricorn

Pe măsură ce Pluto avansează în semnul dv, Capricornii vor continua să dobândească maturitate şi o autoritate mai mare în lume. „Banii nu sunt totul în viaţă, dar sunt un mare ajutor. Având un venit adecvat poate să vă uşureze viata.” Capricornii sunt în mod normal atenţi cu banii lor, dar Jupiter tranzitând prin Saturn spre Vărsător, te-ar putea încuraja “să fii independent cu banii tăi şi să ai mai mult de un investitor”, spune ea.

Vărsător

Pentru Vărsător, o viaţă de succes este una în care este mândru de sine şi are timp să fie cu prietenii. 2021 va fi unul dintre cei mai importanţi ani pentru Vărsători, cu Jupiter şi Saturn în propriul vostru semn, vă puteţi demonstra cele mai bune atuuri şi capacităţile multiple. Gândiţi-vă serios la modul în care vă puteţi îmbunătăţi bunăstarea fizică şi emoţională şi apoi dedicaţi-vă acestui scop pe deplin. Profitaţi de ocazie pentru a vă înfrunta vechile temeri şi pentru a le controla în cele din urmă.

Peşti

Jupiter şi Saturn în Vărsător vor activa subconştientul şi vor revigora sufletul Peştilor. Vei fi probabil mai susceptibili decât de obicei pentru a vă arăta bunătatea şi faţă de alţii. Scopul vostru în 2021 va fi ajutorarea semenilor. Puteţi face voluntariat, lucra pentru o organizaţie comunitară, ajuta un vecin care traversează o perioada dificilă din viaţa sa.

Sursa: Adevărul

Politica