vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi olteni la spital, după un grav accident

Patru tineri din județul Olt au fost răniți în urma unui accident rutier ce a avut loc miercuri, pe drumul naţional DN 7, aproape de localitatea Lazaret, din Sibiu.
Autoturismul în care se aflau adolescenții a derapat, șoferul de numai 19 ani, pierzând controlul asupra volanului. În urma impactului, mașina a lovit parapeții laterali, aflați pe marginea carosabilului, potrivit gazetanoua.ro. Doi dintre tinerii aflați în autovehicul au fost transportați de urgență la spital, întrucât s-au ales cu răni grave.
La fața locului s-au deplasat imediat echipajele de poliție, fluidizând traficul pe ruta Vâlcea – Sibiu, care se desfășoară cu dificultate.
„Pe DN 7, km. 244, zona Lazaret, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, un șofer în vârstă de 19 ani, din jud. OT, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, a derapat și a lovit parapeții laterali. Două persoane, dintre cele 4 aflate în auto, o fata de 16 ani și un băiat de 19, tot din jud. Olt, au fost transportate la spital, conștiente. Trafic îngreunat pe sensul Vâlcea – Sibiu”, transmit poliţiştii sibieni.

Andreea TIGOIANU

Sursa foto: gazetanoua.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica