miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Petrecerile de Revelion strict interzise: Ce amenzi se pot aplica!

Petrecerile private de Revelion sunt interzise, anul acesta, spre nemulțumirea a foarte multi romani care au inchiriat vile si cabane pentru a sarbatori trecerea dintre ani alaturi de familie si prieteni. Autoritatile sustin ca, desi politistii nu pot intra in locuinte, pot da amenzi pentru tulburarea linistii publice. O astfel de amenda este cuprinsa intre 500 si 2.500 de lei pentru participanti, iar proprietarii, in cazul in care este vorba despre un spatiu inchiriat, pot fi amendati cu pana la 10.000 de lei, potrivit ziare.com.

Singura varianta acceptata de autoritati este inchirierea unei locuinte doar pentru membrii familiei. Nici restaurantele nu vor putea organiza petreceri. Localurile functioneaza si in interior, cu o capacitate de 50%, in zonele in care rata de incidenta este sub 1.5 la mia de locuitori, iar in judetele in care rata de incidenta este cuprinsa intre 1.5 si 3 la mia de locuitori pot functiona, de asemenea, in interior, dar la o capacitate de 30%.

Patronatele din industrie cer prelungirea programului de Revelion pana la 1 noaptea. Celelalte reguli se mentin, adica nu mai mult de 6 persoane la o masa, distanta de doi metri intre mese, iar dansul interzis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Digi24.ro

Politica