joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 28 decembrie 2020. Gemenii se pregătesc de petrecere

Berbec

Nativii Berbec se pregătesc de o nouă experienţă din punct de vedere financiar. Bucuraţi-vă de câteva zile de vacanţă, întâlniţi persoanele dragi, dar nu uitaţi să puneţi la punct planurile voastre de viitor. Viaţa nu poate fi niciodată perfectă, dar acesta est epână la urmă farmecul. A vă bucura de călătorie este ceea ce dă sens existenței voastre de zi cu zi.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflaţi sub semnul Taurului trebuie să renunţe la persoanele toxice care s-au perindat în ultima vreme prin viaţa lor. Aveţi curajul şi demnitatea de a spune „Nu”, de a întoarce capul şi a pleca din anturaje care nu vă fac cinste. Dacă o persoană la care ţineţi din punct de vedere sentimental v-a trădat, indicat ar fi să discutaţi sincer, deschis şi să luaţi o decizie fermă.

Gemeni

Gemenii se pregătesc de petrecerea din seara de Revelion. Anul acesta aveţi ocazia de a petrece mai mult timp cu persoana iubită şi de a vizita locuri noi, inedite. Sporturile de iarnă nu sunt excluse, ba chiar astăzi aţi putea merge la cumpărături pentru un costum de pârtie.

Rac

Racii nu scapă de muncă, motiv pentru care ziua va începe încă de la primele ore. Fiţi înţelegători şi răbdători cu cei din jur, iar programul se va sfârşi mai devreme decât aţi putea crede. O anumită persoană vă va cere ajutorul, aşa că nu fiţi egoişti, căci şi voi , la un momentdat, aţi avut nevoie de asistenţă la lucru.

Leu

Leul este pur și simplu irezistibil. Ceva din modul în care vă comportaţi atrage admiratori de peste tot. Nu este doar frumusețea ta generală, ci întregul pachet. Învață să foloseşi farmecele tale, chiar dacă în mod normal ești un tip mai timid sau retras. Este adevărat că a fi imposibil de fermecător are dezavantajele sale, dar cine se poate gândi la unul?

Fecioară

Pentru Fecioară, unele lovituri sub centură nu le poți ocoli, însă e foarte important să ai o variantă de rezervă, la care să apelezi, să nu te prindă nepregătit. În ambele cazuri, acțiunea asertivă, nu agresivă, este cu siguranță calea de urmat. Dacă cineva este hotărât să lanseze săgeți otrăvite asupra ta, asigură-te că primeşte şi dublu înapoi.

Balanță

Balanța trebuie să înţeleagă că pentru a-ți face un prieten trebuie să fii un prieten. Deci, dacă simți că tu și o anumită persoană v-aţi îndepărtat, examinează ceea ce simți cu adevărat. Pune-ți și tu câteva întrebări dificile, de exemplu, ai fost acolo pentru această persoană în același mod în care vrei să fie acolo pentru tine? Dacă răspunsul este nu, este momentul să începem să facem schimbări mari în bine.

Scorpion

Scorpionul trebuie să remedieze o problemă la modul în care abordează o problemă delicată şi are legătură cu timpul pe care îl petreci online. Evident, sunt discuţii majore pe această temă cu persoanele din jurul vostru, dar nimeni nu pare să înţeleagă că este singurul mod prin care te poţi rupe de toată nebunia din jurul tău, unde fiecare vrea câte ceva de la tine.

Săgetător

Astăzi, nativii zodiei Săgetător simt nevoia unei terapii prin shopping. Nu-ți stă gândul decât la magazine și la ce lucruri vrei să cumperi. Pentru că este perioada Sărbătorilor, șansele să găsești reduceri sunt foarte mari, așa că ei putea achiziona tot felul de produse la preţuri foarte avantajoase. Sfatul astrelor pentru tine, însă, este să fii ponderat și să nu dai banii pe lucruri de care nu ai nevoie.

Capricorn

Luni, Capricornii trebuie să fie sinceri cu ei, dar și cu persoanele din juri. Dacă treci printr-o perioadă dificilă, nu are rost să îi minţi pe cei dragi, mai ales că ei ştiu oricum totul despre tine, despre problemele pe care le ai. Mai bine spui adevărul, pentru a nu complica situaţia. La locul de muncă, ar putea să apară tot felul de conflicte, de care ar trebui să stai departe. Spre seară vei avea parte de o invitație surpriză.

Vărsător

Vărsătorii au chef de distracție și se gândesc numai la petrecerea de Revelion. Chiar dacă va fi un eveniment restrâns, știi că te vei întâlni cu o persoană specială, iar asta nu face decât să amplifice senzația de nerăbdare. Mare atenţie, însă, la cum îţi plănuieşti viitorul. Ai grijă ce îţi doreşti pentru că se poate îndeplini. Horoscopul te sfătuieşte să te fereşti de conflicte, mai ales în această perioadă.

Pești

Nativii zodiei Peşti ar trebui să ia în considerare anumite sfaturi sau critici venite din partea unor persoane apropiate. Învață să-i asculți pe cei din jur, s-ar putea ca o altă perspectivă, pe care tu nu ai văzut-o până acum, să te ajute să ieși din situația dificilă în care te afli. În plus, ar ajuta foarte multe dacă te-ai abţine de la tot felul de achiziţii inutile. În plan personal, dacă ai deja un partener, vei avea parte de clipe frumoase şi romantice.

Politica