Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Doliu în folclorul oltenesc

Publicat

pe

Doliu în folclorul oltenesc. Soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota a decedat. Avea 47 ani. Bărbatul a făcut infarct în incinta unui birou de copiat acte din Piața Centrală. Medicii de la Ambulanță au încercat să-l resusciteze, dar fără succes.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul ca unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.
La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.
Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.” – IPJ Dolj

Condoleanțe familiei îndoliate!

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.