joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/Video – Accident în Beharca. Două femei, la spital

Două femei au fost transportate la spital în această seară, după ce au fost lovite de o mașină. Accidentul a avut loc pe DN6, în zona localității Beharca. Cele două traversau strada neregulamentar.

“În această seară,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizati cu privire la faptul că DN 6, pe raza localității Beharca, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele verificări au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din Brădești, în timp ce conducea un autoturism  pe DN 6, pe raza localității Beharca, din direcția Craiova către Filiași ar fi accidentat două femeii de 51 și 65 de ani, ambele din Beharca, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară  drumului public.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului, femeile au fost transportate la spital  pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Dolj.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

“În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, adaugă IPJ Dolj.

Imagini: Alex Dărac

Politica