,,Singur Acasă 2” bate din nou recordurile: Câți români s-au uitat!

A devenit deja tradiție ca filmul „Singur Acasă 2/ Home Alone 2: Lost in New York”, cu Macaulay Culkin, Joe Pesci şi Daniel Stern, să strângă peste 2,5 milioane de români în fața televizoarelor, informează News.ro. Ca în fiecare an, Pro TV difuzează în preajma Crăciunului filmele din celebra serie, care fac audiențe record. Primul film, difuzat săptămâna trecută, a avut o audiență de 2,2 milioane de telespectatori.

Al doilea film al seriei, difuzat sâmbără, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, a înregistrat 13 puncte de rating și 36,4% share. Cifrele au fost de aproape trei ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund, care a obținut 4,5 puncte de rating și 12,5% share, potrivit libertatea.ro.

Aventurile lui Kevin au fost urmărite de 2,5 milioane de români, iar în minutul de maximă audiență (22.01) au fost aproximativ 3,1 milioane de telespectatori. În partea a doua a filmului, ”Pierdut în New York”, aflăm continuarea poveștilor de Crăciun ale familiei McCallister. De data aceasta, familia ajunge la Miami, iar Kevin ajunge singur la New York, din greșeală.

Bandiții din primul film se intersectează din nou cu Kevin și nici de data aceasta nu este bine pentru ei. Sâmbăta viitoare, de la 20.00, Pro TV va difuza cea de-a treia parte a filmului „Singur Acasă”, cel în care Alex Pruitt foloseşte toate resursele din casă pentru a le veni de hac tâlharilor care încercau să pună mâna pe maşinuţa lui care ascundea un secret.

Populare

Recomandări

Un bărbat a murit după ce a mâncat crenvurști de pui

Un bărbat în vârstă de 83 de ani a...

Olt. Tânără din Văleni, dispărută de la domiciliu

La data de 4 octombrie 2022, în jurul orei...

Românii care stau la bloc, obligați să-și schimbe repartitoarele

Toate contoarele și repartitoarele de costuri pentru energia termică...