sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sediu nou pentru Garda de Intervenție Bumbești-Jiu

Garda de Intervenție Bumbești-Jiu, subunitate componentă a ISU Gorj, își va desfășura activitatea într-un nou sediu, echipat și dotat modern. Pregătirea profesională și pregătirea fizică a pompierilor militari care încadrează această subunitate se făcea cu dificultate din cauza spațiilor insuficiente ale vechiului sediu și a condițiilor pe care le putea asigura acest spațiu.

Noua clădire oferă suficiente spații, atât desfășurarea activităților zilnice și pregătirea personalului operativ, cât și pentru gararea mijloacelor tehnice cu ajutorul cărora pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu intervin pentru gestionarea situațiilor de urgență produse în raionul de intervenție.

„O autospecială de stingere a incendiilor cu apă și spumă și un autocamion de intervenție sunt, în acest moment, în dotarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu și, în cel mai scurt timp, vom completa dotarea acestei subunități cu o ambulanță SMURD. Chiar dacă suntem o instituție aflată în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus, iar prevenirea răspândirii acestui virus necesită o atentă gestionare și o intervenție promptă din partea noastră, suntem preocupați în permanență de condițiile în care își desfășoară activitatea colegii noștri din cadrul subunităților de intervenție pentru că asigurarea tuturor condițiilor necesare contribuie la îndeplinirea profesionistă a misiunilor ai cărei beneficiari sunt cetățenii”, spun reprezentanții ISU Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângă operaționalizarea Punctului de Lucru Rovinari și alte lucrări de modernizare efectuate la toate subunitățile din județ, relocarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu este unul dintre obiectivele pe care conducerea ISU Gorj și le-a propus spre realizare în anul 2020 și pe care a reușit să-l îndeplinească

Politica