sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gafă uriașă! Fotografia premierului Orban de la Budapesta la știrea cu demisia lui Orban de la București

Agenția de presă Reuters a publicat fotografia premierului Ungariei Viktor Orban și știrea pe care a publicat-o despre demisia premierului român Ludovic Orban.

Știrea agenției a fost preluată de Yahoo!News cu fotografia greșită:

”Prim-ministrul centrist al României, Ludovic Orban, și-a dat demisia luni, semnalând că a renunțat la ideea de a deveni următorul premier după alegerile de duminică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Eu am făcut tot posibilul, noi am făcut tot posibilul. Scopul meu este de a ajuta la crearea unei majorități fără social-democrați. Sper că partidul meu liberal va avea puterea să pună următorul prim-ministru”, a spus Orban, citat de Reuters.

Incidentul petrecut luni, la Reuters, amintește de momentele în care artiștii internaționali au confundat, în concertele lor, atât de des București cu Budapesta, încât în România a apărut campania ”București, nu Budapesta”.

Conform rador.ro, România a lansat o campanie, în iulie 2015, pentru a pune capăt acestei confuzii, cea mai cunoscută dintre ele aparținând lui Michael Jackson.

Alți artiști celebri care au salutat Budapesta pe scenele din București sunt Iron Maiden, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne şi chiar Metallica. Mai mult, în 2012, 400 de fani ai echipei de fotbal Atletic Bilbao s-au dus la Budapesta în loc să se ducă la Bucureşti pentru a-şi susţine echipa în finala Ligii Europene.

Politica