vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Municipalitatea Slatina, pregătită pentru acțiunile de deszăpezire

Având în vedere vremea rece de afară, oficialii slătineni nu exclud posibilitatea apariției ninsorilor, activând astfel, comandamentul de iarnă. Primăria din Slatina a realizat planul de intervenție pentru această iarnă, motiv pentru care, la începutul lunii decembrie, a fost activat comandamentul de deszăpezire, scrie gazetanoua.ro.

Potrivit ordinului, au fost convocați toți factorii responsabili care vor acționa pentru înlăturarea efectelor căderilor de zăpadă și poleiului. Mai mult, primarul din Slatina, Emil Moţ, declară că orașul este dotat la acest moment cu un stoc de 1.000 tone nisip și 900 de tone de sare, necesare realizării amestecului antiderapant, dar și 100 de tone de clorură, cu capacitate mare de topire a gheții.

„Societatea de salubritate va interveni cu 30 de utilaje și 250 de muncitori pe străzile orașului iar Societatea Dezvoltare Urbană Slatina va acționa cu 3 utilaje cu lamă, 4 freze și 120 de angajați pentru degajarea trotuarelor de pe arterele principale și din cartiere și deszăpezirea străzilor din Cireașov și Satu Nou”, a precizat Emil Moţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica