joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O mașină a intrat într-o zonă pietonală dintr-un oraș din Germania: sunt cel puțin 2 morți

Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină care a intrat într-o zonă pietonală din Trier, oraș în vestul Germaniei, la granița cu Luxemburg, scrie DW.com. Poliția le-a cerut oamenilor să evite zona, iar șoferul a fost reținut.

Șoferul mașinii care intrat în mulțime, un Range Rover argintiu, este cetățean german, în vârstă de 51 de ani, a anunțat poliția într-o conferință de presă care a avut loc în urmă cu câteva minute. Poliția a confirmat doi pietoni morți și mai mulți răniți, fără a da detalii despre numărul total al victimelor, potrivit DW. Polițiștii au spus că au fost mai multe victime, inclusiv copii. Nici motivația gestului nu este clară deocamdată, scrie Digi24.ro.

Detaliile incidentului nu sunt clare deocamdată, însă un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru agenția DPA că șoferul mașinii a fost reținut. „Sunt mai mulți pietoni răniți, care au fost loviți de mașină. Mașina e blocată, șoferul a fost reținut”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica