Primăria Craiova se mută în Centrul Multifuncțional

Date:

Primăria Craiova se mută, din primăvară, în Centrul Multifuncțional de la marginea orașului. Anunțul a fost făcut de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, joi, în ședința Consiliului Local.

Mutarea se face pentru că cele două sedii ale Primăriei Craiova vor intra în reabilitare, de anul viitor.
Lia Olguța Vasilescu a declarat că a început deja mutarea arhivei Primăriei Craiova la subsolul Centrului Multifuncțional. Cel mai probabil, din martie anul viitor, activitatea primăriei se va desfășura în acest centru.

Firmele care desfășoară activitatea în Centrul multifuncțional și care au contracte de închiriere în termen nu vor fi evacuate. Pe viitor însă, vor trebui să găsească alte soluții, deoarece contractele de închiriere nu vor mai fi prelungite.

„Ne vom muta la Centrul Multifuncțional Craiova. Am avut deja discuții și este singura variantă. Deja am început să mutăm arhiva în subsolul clădirii respective. În luna martie, cel mai probabil, ne vom muta acolo. Mai multe firme de acolo se vor muta. Contractele expiră și nu vor mai fi prelungite. Nu este vorba de reziliere, deși puteam face și acest lucru prin clauza de forță majoră. Nu este cazul. Dacă ne va cere cineva sprijin în privința găsirii unor spații, îl vom oferi. Nu știu însă că există astfel de solicitări”, a menționat Lia Olguța Vasilescu.

Reabilitarea celor două clădiri ale Primăriei Craiova, sediul central și clădirea Palace, se va face cu fonduri provenind dintr-un contract de împrumut de la BERD.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...