miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova se mută în Centrul Multifuncțional

Primăria Craiova se mută, din primăvară, în Centrul Multifuncțional de la marginea orașului. Anunțul a fost făcut de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, joi, în ședința Consiliului Local.

Mutarea se face pentru că cele două sedii ale Primăriei Craiova vor intra în reabilitare, de anul viitor.
Lia Olguța Vasilescu a declarat că a început deja mutarea arhivei Primăriei Craiova la subsolul Centrului Multifuncțional. Cel mai probabil, din martie anul viitor, activitatea primăriei se va desfășura în acest centru.

Firmele care desfășoară activitatea în Centrul multifuncțional și care au contracte de închiriere în termen nu vor fi evacuate. Pe viitor însă, vor trebui să găsească alte soluții, deoarece contractele de închiriere nu vor mai fi prelungite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ne vom muta la Centrul Multifuncțional Craiova. Am avut deja discuții și este singura variantă. Deja am început să mutăm arhiva în subsolul clădirii respective. În luna martie, cel mai probabil, ne vom muta acolo. Mai multe firme de acolo se vor muta. Contractele expiră și nu vor mai fi prelungite. Nu este vorba de reziliere, deși puteam face și acest lucru prin clauza de forță majoră. Nu este cazul. Dacă ne va cere cineva sprijin în privința găsirii unor spații, îl vom oferi. Nu știu însă că există astfel de solicitări”, a menționat Lia Olguța Vasilescu.

Reabilitarea celor două clădiri ale Primăriei Craiova, sediul central și clădirea Palace, se va face cu fonduri provenind dintr-un contract de împrumut de la BERD.

Politica