vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accident de muncă fatal la ALRO

Un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă, seara trecută, care a avut loc pe platforma industrială ALRO din Slatina. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului în vederea stabilirii circumstanțelor care au dus la producerea accidentului de muncă. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii și au deschis un dosar penal în cazul angajatorului de la ALRO.

„Polițiștii din cadrul Poliție municipiului Slatina s-au deplasat la locul producerii unui incident, pe o platformă industriala din localitate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Brâncoveni, județul Olt, aflându-se in timpul serviciului, ar fi suferit un accident in urma căruia și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Accidentul a avut loc în zona străzii Constructorului din Slatina. Bărbatul dirija trenul dinspre sediul ALRO către Gara Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit la un accident feroviar, produs în municipiul Slatina, în zona străzii Constructorului. La sosirea echipajelor, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, din comuna Brâncoveni, prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt ISU Olt.

Andreea TIGOIANU

Politica